Самый языкатый сайт Одессы

Олег Варивода дал комментарий на тему «дороги смерти» в Березовском районе

Олег Варивода дал комментарий на тему «дороги смерти» в Березовском районе

Глава Одесского облавтодора дал свой комментарий на тему появления в телеэфире сюжета программы «ДЖЕДАІ» — об ужасающем состоянии дороги Викторовка — Веселиново.

Комментарий опубликован чиновником на странице нашего сайта в Фейсбуке.

Далее без правок:

Олег Варивода Розумію, що сюжет не був би настільки захоплюючим без моєї так званої «категоричної відмови» спілкуватися з цього питання з цими «журналістами».
Особливо зважаючи на те, що до мене вони взагалі не зверталися!
Тому що, якщо б таке звернення було б, або журналісти виконали свою роботу добре і ретельніше дослідили це питання, то з‘ясувалося, що ця дорога була в планах ремонту, ще у 2017 році. І що на їі ремонт в тому ж році були проведені тендерні процедури, укладені договори і навіть було передбачено фінансування за рахунок понадпланових надходжень від митних платежів. І що ремонт не було розпочато, тільки у зв‘язку з тим, що влітку 2017 року Верховною Радою України були внесені зміни до Закону України «Про державний бюджет», і як наслідок підвищені індикативні показники митних надходжень.
Що це значить для Одеської області? Дуже просто — це зменшення надходжень від митниці на ремонт доріг області на суму майже 1 млрд. грн.
Більше того, з‘ясувалося б що ремонт цієї дороги все одно буде розпочато в 2018 році і гроші на початок вже є і залишилося тільки дочекатися сприятливих погодніх умов.
Але ж кого це турбує, коли горить такий «класний» сюжет.
Я так розумію, що ДАІ в назві цієї програми не даремно, і з назвою від того сумнівнозвісного ДАІ їм передалися всі інші притаманні тій службі властивості.
Ну нічого, нехай щастить. А ми будемо робити свою справу і дорога Р-55 Одеса-Вознесенськ буде відремонтована.

Ремарка Ивасей

Коллектив издания Ivasi.News благодарит Олега Вариводу за обнародование своей позиции на наших площадках. Надеемся, этот комментарий также в скором времени увидят и непосредственные посетители страницы начальника облавтодора в сети Фейсбук. Ибо мы по-прежнему считаем, что тема «дороги смерти» для «главного по дорогам» нашего региона намного важнее назначения художника Ройтбурда в музей.

Ждем хороших вестей о ремонте!

IVASI.NEWS. Народный сайт Одессы! Жми и вступай в группу!

Ivasi. News ждут объяснений! (ОБНОВЛЕНО)

 

ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины

Leave a comment

Top