Самый языкатый сайт Одессы

Двое юных одесситов удостоены звания «Герой-спасатель года» (видео)

Двое юных одесситов удостоены звания «Герой-спасатель года» (видео)

Год назад Максим Тихончук и Екатерина Ной на своих руках выносили других ребят из пылающего корпуса в лагере «Виктория». Награды вручал Президент Петр Порошенко в рамках торжеств по случаю Дня спасателя, которые проходили вчера в Киеве.

Максим Тихончук был в соседнем корпусе, когда в «Виктории» начался пожар. Увидев, что в окне мелькают огоньки пламени, юноша сразу же бросился к соседнему корпусу – он кричал, выбивал окна и двери комнат. В память о той страшной сентябрьской ночи он получил обожженные руки и чувство вины, что так и не смог добраться комнаты, в которой погибли три девочки.

Герої серед нас: Історія Максима Тіхончука

Сьогодні ми розповімо про ще одного цьогорічного лауреата Всеукраїнської акції “Герой-рятувальник року”. Коли в одеському таборі “Вікторія” спалахнула пожежа, Максим Тіхончук був у сусідньому корпусі. Він миттю кинувся у вогонь — кричав, вибивав вікна і двері кімнат… Зрештою, нашому герою вдалося винести з палаючої будівлі п'ятнадцятьох дітей. А вже у понеділок школяр просто прийшов на уроки. На згадку про ту страшну вересневу ніч він отримав обпечені руки та відчуття провини від того, що так і не зміг дістатися кімнати, в якій загинули троє дівчат… За свій вчинок, відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка, Максим Тіхончук був нагороджений медаллю “За врятоване життя”, а також отримує звання “Героя-рятувальника 2018 року”.ДСНС України Головне управління ДСНС України в Одеській області

Опубліковано Всеукраїнська акція "Герой-рятувальник року" П'ятниця, 31 серпня 2018 р.

Катя Ной во время трагедии в «Виктории» из огненной ловушки спасла восьмерых ребят. Полусонных и спящих детей она стаскивала с постелей и выносила на улицу.

Герої серед нас: Історія Катерини Ной

Свій вчинок Катерина Ной не вважає героїчним. Проте ми точно знаємо, що готовність ризикнути власним життям задля порятунку іншого — риса, яка притаманна лише справжнім Героям. Під час трагедії в одеському таборі “Вікторія”, що сталася у вересні 2017 року, звичайна школярка Катерина врятувала з вогняного пекла вісьмох дітей. Стягувала їх з ліжок, брала на руки і сплячими виносила на вулицю…За небайдужість, що рятує життя, дівчина по праву стає лауреатом Всеукраїнської акції "Герой-рятувальник року".Нагадаємо також, що відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка, 1 червня 2018 року Катерина Ной була нагороджена медаллю “За врятоване життя”.#герой_рятувальник_року #ДСНС Микола Чечоткін Головне управління ДСНС України в Одеській області

Опубліковано Всеукраїнська акція "Герой-рятувальник року" Четвер, 30 серпня 2018 р.

видео — ФБ-страница всеукраинской акции «Герой-спасатель года»

Иваси освоили Телеграм. Жми и подпишись! 

Молодые одесские спортсмены поедут в Аргентину на Юношеские Олимпийские Игры-2018

ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины

Leave a comment

Top