Самый языкатый сайт Одессы

Ни стен, ни камер, ни современных благ — Парасюк инициирует создание тюрьмы для коррупционеров в Одесской области

Ни стен, ни камер, ни современных благ — Парасюк инициирует создание тюрьмы для коррупционеров в Одесской области

Оригинальную идею, свою мечту  предложил скандальный депутат Владимир Парасюк. Он предлагает создать тюрьму для украинских коррупционеров на острове Змеиный.

«Знаєте, коли в Україні до влади прийдуть ті люди, які будуть мати політичну волю по-справжньому боротись з корупцією, буде збудована нова тюрма для всіх, хто обкрадав нашу державу. Наприклад, на острові Зміїному.

В цій тюрмі не буде ні стін, ні камер, ні будь-яких інших сучасних «благ». Це буде просто обнесена височезним муром територія, без жодного входу і виходу. Засуджених туди будуть спускати тросом з гелікоптера, а найголовніше — їжу і засоби для існування їм будуть видавати лише на 30% терміну їх перебування.

Там будуть всі, від голів РДА до Президентів.

Нехай там живуть під відкритим небом і нехай спробують вижити так як зараз виживають люди під час їхнього правління.

Можливо хтось скаже, що це негуманно. А я відповім: а гумано те, що українці мільйонами мігрують за кордон? А гуманно те, що за офіційними даними 1,2 млн. українців не доїдають? А гуманно те, що коли кращі з кращих вмирають на війні, дехто торгує з ворогом?

P.s. На все свій час. На все своя справедливість», — заявил Парасюк (язык оригинала).

Об этом сообщает Персона — https://person.org.ua/parasyuk-na-ostrovi-zmi%D1%97nomu-mi-zbuduyemo-tyurmu-u-yakij-budut-siditi-ti-xto-obkradav-ukra%D1%97nu-vid-goliv-rda-do-prezidentiv/

Таким образом, можно ожидать что на ближайшей сессии Одесского горсовета депутаты могут проголосовать за выделение средств на благоустройство острова Змеиный. Вдруг пригодится!

IVASI.NEWS. Народный сайт Одессы! 

Игры престолов в регионах: США против Труханова (видео)

Top