Самый языкатый сайт Одессы

Ушел из жизни бывший руководитель Управления СБУ в Одесской области Анатолий Павленко

Ушел из жизни бывший руководитель Управления СБУ в Одесской области Анатолий Павленко

Служба безопасности Украины с печалью сообщает, что на 63-м году жизни после длительной болезни ушел из жизни бывший начальник Управления Службы безопасности Украины в Одесской области Анатолий Егорович Павленко.

Об этом сообщает Управління Служби безпеки України в Одеській області.

«У грудні 1982 року Павленко Анатолій Єгорович прийнятий на військову службу в органи державної безпеки. Після закінчення вищих курсів підготовки та удосконалення керівного та оперативного складу пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника Голови Служби безпеки України. Службу проходив в Харківському, Полтавському, Одеському та Центральному управліннях.

З 2001 по 2003 роки очолював Одеське регіональне управління, крім того був керівником Харківського управління, управління в м. Києві та деяких структурних підрозділів Центрального управління Служби безпеки України. Звільнений з військової служби в березні 2010 року.

Анатолій Павленко доклав чимало зусиль для становлення Служби безпеки України, як професійної та дієвої спецслужби.

Керівництво та колектив Управління СБУ в Одеській області висловлює щирі співчуття рідним та близьким Анатолія Єгоровича».

Прощание с генерал-лейтенантом Анатолием Павленко состоится 10 декабря 2018 года в 11:00 в Доме офицеров ВСУ (ул. Пироговская 7/9).

Ivasi.News. Народный сайт Одессы!

 

Top