Самый языкатый сайт Одессы

Стерненко продолжает оскорблять Национальную полицию Украины

Стерненко продолжает оскорблять Национальную полицию Украины

В преддверии завтрашнего приезда в Одессу руководителя МВД Арсена Авакова и генпрокурора Юрия Луценко подозреваемый в совершении нескольких преступлений активист Сергей Стерненко продолжает лить грязь на отечественных правоохранителей.

Причем делает он это в худших традициях «совка», обзывая полицейских «неуважаемыми мусорами». Именно в такой тональности выдержан одни из последних постов Стерненко в facebook.

Приводим высказывания Стерненко языком оригинала:

«Те, що убивства, замахи та напади є зкоординованою спецоперацією по терору, за котрою стоїть одна група людей, вже не викликає сумнівів. В такій ситуації давно президент мав би скликати РНБО, ГПУ повинна була передати справи до СБУ, негайно повинні були б вжиті превентивні заходи для попередження замовних злочинів.

Але замість цього ми почули сотні заяв від представників МВС, що активісти якісь не такі, а тому нападати на них можна. Ручний мусорський Ківа прямим текстом сказав, що буде закопувати активістів під землю, а адміністрація президента заявила, що Порошенко стурбований. Генпрокурор же зробив вже багато заяв, котрі чомусь не мали продовження у вигляді результатів.

На лаві підсудних по усім нападам знаходиться 0 замовників. В дуже рідкісних випадках під вартою є рядові виконавці. А іноді їх роль грають люди, котрі не вчиняли інкримінованого, бо задля гасіння градусу суспільного невдоволення мусора можуть затримати лівих людей. І наш ручний суд їх закриє.

І мені смішно та гірко водночас від того, що відбувається. 
Коли тітушка Ісайкул, що скоїв замах на мене, знаходиться під державною охороною, а не в СІЗО, а його спільники досі на волі, заяви про те, що вони щось там посилено розслідують, беруть під контроль, проводять наради, виглядають щонайменше цинічно та глузливо.

Нешановні мусора і не тільки, якщо ви не намагаєтесь навіть зробити видимість розслідування та пошук замовників, то тут одне з двох:

Або ви некомпетентні. І маєте летіти з посад швидше, ніж Янукович в Ростов.

Або ви співучасники цих замовних нападів та вбивств. І покриваєте причетних до злочинів. 
Тоді ви маєте сидіти. Разом з замовниками, виконавцями та іншими співучасниками».

В своих высказываниях Стерненко не только высказывает недовольство действиями правоохранителей, которые смогли по горячим следам раскрыть большую часть недавних резонансных происшествий, но и в открытую пропагандирует криминальную субкультуру и в без стеснения требует пренебрегать законом. Ведь, если активист считает, что для него уже есть конкретные виноватые, то зачем нужны процессуальные действия и строгое соблюдение всех норм следствия?

Каждое такое заявление Сергея Стерненко — это глумление над нашим государством и его правовой системой. Поэтому очень не случайно, что вся цепь событий, связанных с инцидентами в Одессе, должна, по мнению Стерненко и К, привести к смене руководства правоохранительных органов в регионе. И тогда у нарушителей закона будет намного больше возможностей.

IVASI.NEWS. Народный сайт Одессы!

Стерненко явно переоценивает свое значение

 

Top