Самый языкатый сайт Одессы

В Одессе задержали 14 человек, обстрелявших «Лотомаркет» на поселке Котовского (видео)

В Одессе задержали 14 человек, обстрелявших «Лотомаркет» на поселке Котовского (видео)

Сегодня ночью в одесское управление Нацполиции поступил тревожный сигнал о том, что на проспекте Добровольского, 147/1 звучат выстрелы.

Свидетели сообщили, что после ряда выстрелов по одному из игровых заведений на поселке Котовского, неизвестные люди сели в автомобиль Mercedes Sprinter и уехали.

Полицейские экипажи тут же были ориентированы на выявление автомобиля, на котором скрылись причастные к стрельбе.

Автомобиль с нарушителями остановили на улице Балковской. В салоне находились 14 мужчин. Там же были обнаружены травматическое и холодное оружие — пистолеты, кастет, деревянные биты и дымовые шашки.

Задержанные оказались членами одного из общественных формирований «по охране общественного порядка» Киева. На месте происшествия правоохранители обнаружили 20 гильз.

Все обстоятельства дела будут выясняться. Нарушителей доставили в отделение полиции.

В этом происшествии никто не пострадал, сообщили в полиции.

14 осіб, які ймовірно причетні до стрілянини, затримали патрульні в Одесі

14 осіб, які ймовірно причетні до стрілянини, затримали патрульні в ОдесіСьогодні, близько 1-ї години ночі, патрульним надійшов виклик, що по вулиці Добровольського чути постріли.Свідки розповіли, як після ряду пострілів по одному з ігрових закладів, невідомі люди поїхали з місця на автомобілі Mercedes Sprinter. Також було встановлено, що на транспортному засобі, який розшукується, на задній лівій дверці — наліпка "Увага діти". В цей час інші екіпажі вже були орієнтовані на виявлення автомобіля, на якому втекли причетні до стрілянини. Завдяки злагодженим діям, правоохоронці, при відпрацюванні території, звернули увагу на Mercedes Sprinter з характерним ознаком. Автомобіль з порушниками зупинили на вулиці Балківській. В салоні автівки знаходились 14 чоловіків, яких затримали. Також під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили травматичну та холодну зброю — пістолети, кастет, дерев'яні біти та димові шашки. На місці події працювали слідчі. Всі обставини справи будуть з'ясовуватися. Порушників доставили до відділку поліції. На щастя, у цій події ніхто не постраждав.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяодеси #патрульнаполіціяукраїни #національнаполіція #поліціяодеськоїобласті #служитизахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Четвер, 13 вересня 2018 р.

Иваси освоили Телеграм. Жми и подпишись! 

В Измаиле задержали подозреваемого в убийстве матери (видео)

Top