Самый языкатый сайт Одессы

Во время ночной погони пьяный водитель наехал на полицейского (видео)

Во время ночной погони пьяный водитель наехал на полицейского (видео)

Сегодня, около 4 часов утра, в районе Овидиопольской дороги одесские патрульные задержали водителя, который пытаясь убежать, совершил наезд на сотрудника полиции.

Патрульные обратили внимание на автомобиль Mercedes Sprinter, который стоял на перекрестке и не двигался на разрешающий зеленый сигнал светофора.

Заметив полицейских, водитель начал движение автомобиля и создал аварийную ситуацию на дороге. С помощью спецсигналов копы пытались остановить автомобиль, но водитель на требования полицейских не реагировал и двигался по дороге на большой скорости, выезжая на встречную полосу.

«На проспекте Героев Небесной сотни, во время того, как авто остановилось на запрещающий красный сигнал светофора, патрульные предприняли попытку заблокировать авто. Увидев это, водитель — нарушитель направил авто в сторону инспектора и совершил на него наезд, от удара патрульный упал на землю, водитель продолжил движение», — сообщили в полиции.

Правоохранитель не пострадал.

Одеські патрульні затримали водія, котрий намагаючись втекти, скоїв наїзд на інспектора патрульної поліції

Одеські патрульні затримали водія, котрий намагаючись втекти, скоїв наїзд на інспектора патрульної поліції Сьогодні, близько 4-ї години ранку, в районі Овідіопольської дороги інспектори звернули увагу на автомобіль Mercedes Sprinter, який стояв на перехресті та не рухався на дозвільний зелений сигнал світлофора. Коли водій помітив поліцейських, почав рух автомобіля та створив аварійну ситуацію на дорозі. За допомогою спецсигналів інспектори намагались зупинити автівку, але водій на вимоги поліцейських не реагував та рухався дорогою на великій швидкості, виїжджаючи на зустрічну смугу. На проспекті Героїв Небесної сотні, під час того, як авто зупинилось на заборонений червоний сигнал світлофору, патрульні здійснили спробу заблокувати авто. Побачивши це, водій — порушник скерував авто у бік інспектора та здійснив на нього наїзд, від удару патрульний впав на землю, водій продовжив рух. За допомогою додаткових екіпажів транспортний засіб зупинили на проспекті Небесної Сотні. Під час затримання чоловік висловлювався в бік поліцейських нецензурною лайкою, погрожував розправою.На щастя, інспектор не постраждав.На порушника склали відповідні матеріали за ст.124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу), ч.2 ст.130 КУпАП (повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених ч.1 ст.130 КупАП — керування в стані сп'яніння), ст.122-2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку), ч.2 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).Щодо наїзду на патрульного, наразі вирішується питання щодо внесення відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань (ЄРДР). #патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціяодеси #police #patrolpolice #patrolpoliceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Вівторок, 21 серпня 2018 р.

Задержали нарушителя на проспекте Небесной Сотни. Во время задержания мужчина высказывался в сторону полицейских нецензурной бранью и угрожал расправой.

На нарушителя составили соответствующие материалы по ст.124 КУоАП (нарушение правил дорожного движения, повлекшее повреждение транспортного средства), ч.2 ст.130 КУоАП (повторное в течение года совершение любого из нарушений, предусмотренных ч.1 ст.130 КУоАП — управление в состоянии опьянения), ст.122-2 КУоАП (невыполнение требований об остановке), ч.2 ст.126 (управление транспортным средством лицом, не имеющим соответствующих документов на право управления таким транспортным средством или не предъявило их для проверки).

Иваси освоили Телеграм. Жми и подпишись! 

Одесские патрульные насмерть сбили пешехода (видео)

Top