Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі відкривають навчальний курс «Молодша медична сестра для догляду за хворими»

В Одесі відкривають навчальний курс «Молодша медична сестра для догляду за хворими»

Новий навчальний курс «Молодша медична сестра для догляду за хворими» відкривають в Одеському центрі професійно-технічної освіти для безробітних і ВПО.

Навчання на курсі стартує з 10 жовтня і передбачає набуття теоретичних та практичних навиків з надання допомоги при травматичному пошкодженні, кровотечі, отруєнні, опіках, для роботи в медичних, соціальних, волонтерських та інших організаціях.

Термін навчання – 30 навчальних годин або 5 днів. Що важливо, зазначають в центрі зайнятості, для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне. Для інших категорій можливе навчання на платній основі.

«В умовах сьогодення – під час воєнних дій на території України, для набуття практичних знань та навичок з надання долікарської, невідкладної медичної допомоги, «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» розробив короткостроковий курс цільового призначення за напрямком «Молодша медична сестра з догляду за хворими» — розповідає директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко.

За додатковою інформацією звертайтесь до центрів зайнятості за місцем вашого перебування, або до «Одеського центру профтехосвіти ДСЗ».

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top