Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі зібрали гроші на протез для маленької жительки Затоки, яка постраждала від ворожої атаки

В Одесі зібрали гроші на протез для маленької жительки Затоки, яка постраждала від ворожої атаки

Співробітники Департаменту фінансів Одеської міської ради приєдналися до акції «День для незламних» та зібрали кошти на придбання протеза для маленької Олександри Паскаль, яка постраждала від ракетного удару в смт. Затока Білгород-Дністровського району 16 травня.

19 жовтня в Україні стартував благодійний проєкт «День для незламних», у рамках якого українці перераховували свій одноденний заробіток на сучасні біонічні протези для українських військових та цивільних, які постраждали через повномасштабне російське вторгнення.

Через ворожу атаку маленька Олександра Паскаль залишилася без ніжки. Два тижні дитина перебувала у реанімації. У вересні Олександра мала піти в перший клас, але через стан здоров’я перший дзвінок для дівчинки відклали до наступного року. А ще Олександра мріяла стати гімнасткою, займалася спортом із трьох років.

Висловлюємо подяку медичному центру протезно-ортопедичної допомоги «Теллус», який допомагає військовим та цивільним, які постраждали від війни та потребують протезування.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top