Самый языкатый сайт Одессы

В Ізмаїльському районі почали розчищати канали

В Ізмаїльському районі почали розчищати канали

На території Саф’янівської громади розпочали роботи з розчистки каналу «Громадський», який забезпечує водою озера Лунг та Сафʼяни, а також водообмін між озером Катлабух та річкою Дунай.

«Наразі канал Громадський потребує розчистки якнайменше до відмітки -0,7 м. Першочергово планується розчистити канал до села Стара Некрасівка Сафʼянівської громади і далі до озера Сафʼяни. Роботи будуть проводитися упродовж декількох місяців» — розповів начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев.

За дорученням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, яке він дав під час нещодавнього робочого візиту до Ізмаїльського району, для вирішення проблемних питань стану водойм та водосховищ, було виділене пальне для проведення робіт з розчистки каналів.

«Пальне розподіляється між Ізмаїльським, Кілійським та Болградським управліннями водного господарства для розчистки каналів Громадський, Міжколгоспний та Орлівський» — додав Родіон Абашев. За оцінкою спеціалістів, результатом цієї роботи стане поліпшення екологічного стану озер Придунавʼя.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top