Самый языкатый сайт Одессы

ЦНАП на Косовській розпочне прийом документів для отримання статусу ВПО

ЦНАП на Косовській розпочне прийом документів для отримання статусу ВПО

З 16 січня ЦНАП розпочне прийом документів для отримання адміністративної послуги з видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи за адресою: вул. Косовська, 2-Д.

Про це повідомили в прес-службі мерії.

«Прийом виключно у разі наявності в документі, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або документі, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус, відмітки про реєстрацію місця проживання на території адміністративно-територіальної одиниці, з якої здійснюється внутрішнє переміщення у зв’язку з обставинами, зазначеними у статті 1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», або витягу із реєстру територіальної громади/ довідки про зареєстроване/задеклароване місце проживання/перебування, видані відповідним органом реєстрації місця проживання або довідки про внесення відомостей до Єдиного державного демографічного реєстру за встановленою формою», — йдеться у повідомленні.

У разі відсутності відмітки про реєстрацію місця проживання на території адміністративно-територіальної одиниці, з якої здійснюється внутрішнє переміщення або втрати документів, що посвідчують особу, заявник має подати заяву безпосередньо до Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради.

Прийом громадян тільки за попереднім записом до електронної черги: https://cnap.odessa.ua/e-tickets/ або за номерами 705-55-55; 15-35.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top