Самый языкатый сайт Одессы

Енергетики ДТЕК Одеські електромережі усувають наслідки аварії на Варненській

Енергетики ДТЕК Одеські електромережі усувають наслідки аварії на Варненській

Аварійна бригада ДТЕК Одеські електромережі усуває наслідки аварії, що сталася в Одесі 2 грудня на вулиці Варненській і через яку було знеструмлено 1200 клієнтів в місті Одеса. Аварія сталася через одночасне увімкнення клієнтами потужних електроприладів.

Обладнання розподільчих мереж не витримало та відбулося загоряння трансформатору. Відновлювальні роботи буде завершено 3 грудня до кінця дня. Для ліквідації подібних аварій в Одеській області цілодобово працює 206 аварійно-відновлювальних бригад ДТЕК. Про це повідомили у компанії.

Вдень 2 грудня в м. Одеса по вулиці Варненській сталося загоряння трансформатору, що живить 1200 клієнтів в цій частині міста. Обладнання розподільчих мереж не витримало понаднормового навантаження, що сталося через одночасне увімкнення мешканцями потужних електричних приладів. На місце аварії оперативно прибули пожежні та аварійна бригада енергетиків ДТЕК. Для локалізації пожежі було знеструмлено обладнання.

Протягом години пожежу було локалізовано.

О 3 годині ночі 3 грудня енергетики ДТЕК заживили клієнтів, що живляться від трансформатору, за тимчасовою схемою. На заміну згорілого трансформатору енергетики ДТЕК Одеські електромережі привезли нове обладнання.

Зранку 3 грудня продовжуються роботи з заміни згорілого обладнання. Наразі енергетики налагоджують нове обладнання. Допоки триватимуть роботи клієнтів буде відключено від електропостачання задля безпеки енергетиків та можливості заживити жителів цієї частини міста за постійною схемою.

Нагадаємо, що в Одеській області за розпорядженням НЕК Укренерго тривають екстрені відключення електропостачання.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top