Самый языкатый сайт Одессы

На Одещині стартує пілотний проєкт «Вихователь безпеки» (відео)

На Одещині стартує пілотний проєкт «Вихователь безпеки» (відео)

Меморандум про співпрацю та партнерство підписали представники ГУНП в Одеській області, ГУ ДСНС України в Одеській області, Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, Савранської селищної ради та Вигодянської сільської ради.

Зазначимо, що метою проєкту «Вихователь безпеки» є забезпечення кожного закладу освіти фахівцем, який виявлятиме, припинятиме і не допускатиме в подальшому правопорушень в дитячому середовищі, забезпечуватиме охорону безпеки під час проведення освітніх заходів, контролюватиме дотримання прав дитини на здобуття освіти, проводитиме профілактичну роботу з учасниками освітнього процесу.

«Створення безпечного середовища є пріоритетним напрямком для Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, освітян, громад. Тому ми продовжуємо реалізацію безпекових проєктів в нашому регіоні зокрема і в країні в цілому та приступаємо до такої ініціативи як «Вихователь безпеки». Цей проєкт дуже потрібний, він спрямований на запобігання, раннє виявлення, усунення й недопущення правопорушень серед дітей на території закладів освіти на прилеглій до них території. І дякую вам за розуміння, підтримку та співпрацю заради безпеки наших дітей», — зазначив очільник поліції регіону Микола Семенишин під час робочої зустрічі з партнерами, які першими зголосилися запроваджувати проєкт.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top