Самый языкатый сайт Одессы

Найкращі програми для заспокоєння

Найкращі програми для заспокоєння

Життя може бути непередбачуваним, переважним і просто важким. Часто важко знайти баланс і легко втратити концентрацію. Саме тоді на допомогу може прийти гарний додаток для медитації.

Після розмови з трьома експертами, вивчення 21 програми та тестування 18 з них ми вважаємо, що Headspace пропонує найкращий досвід і процес гри. Його курси організовані та прості у навігації. Крім того, Headspace пропонує щоденний персоналізований список справ та групові заняття, щоб створити ширше почуття спільності та зв’язку. також в огляді:

  • Calm;
  • Healthy Minds Program;
  • MindMeister.

Headspace

Headspace (iOS, Android, $70 на рік) має кращий набір опцій, ніж будь-яка інша програма, яку ми пробували, поряд з цікавим інтерфейсом і великою, добре організованою бібліотекою медитацій. Курси були чітко позначені та структуровані, і вони поступово поступалися протягом декількох сеансів. Тому з Headspace було легше знайти саме той тип медитації, який нам потрібен, і дотримуватися його, порівняно з програмами, бібліотеки яких були неорганізованими або менш повними. Деякі курси Headspace дають вам інструменти, необхідні для поліпшення вашої практики в цілому. Інші — це медитації, створені задля вирішення проблем, наприклад, тривоги, терпіння, самооцінки, горя. Короткі медитації, розраховані на один сеанс, допомагають у конкретних ситуаціях (наприклад, при нервозності перед співбесідою або письменницьким блоком) або дозволяють відпочити в тиші, коли у вас є вільна хвилина.

Calm

Якщо ви вже медитуєте та шукаєте стратегії або функції, які можуть покращити вашу практику, вам може підійти програма Calm (iOS, Android, $70 на рік). На додаток до сеансів під керівництвом, він пропонує більше вправ у вільній формі та гнучкі таймери медитації порівняно з Headspace, а також спеціальний музичний розділ. Calm не тільки записує статистику, наприклад, кількість проведених сеансів, але й дозволяє відстежувати настрій протягом тривалого часу частіше, ніж Headspace. Є також великий розділ для дітей. Проте Calm менш організований і складніший у навігації, ніж Headspace.

Healthy Minds Program

Healthy Minds Program (iOS, Android) — це безкоштовний додаток, що не вимагає особливих зусиль, в центрі якого знаходяться чотири ключові ідеї: Усвідомленість, Зв’язок, Розуміння та Мета. Його утримання зручніше для користувача і орієнтоване на досягнення цілей, ніж утримання інших безкоштовних програм, а також багатьох платних програм, які ми пробували. При першому використанні програма пропонує вам пройти опитування, в результаті якого ви отримаєте оцінку по кожному з чотирьох стовпів — базовий рівень, в порівнянні з яким ви зможете вдосконалюватися з часом. Ви можете вибрати одного з двох вчителів, регулювати тривалість курсу з кроком у п’ять хвилин та відслідковувати свій прогрес у процесі занять. Якщо ви шукаєте простий і зрозумілий шлях до медитації без реклами та постійних спливаючих вікон, що спонукають вас сплатити передплату, це може бути хорошим вибором.

MindMeister

У будь-який момент часу у вас у голові, мабуть, крутиться безліч різних думок. Картування думок може допомогти вам, дозволивши провести мозковий штурм ваших думок без певного порядку чи структури у візуальній формі.

Відмінним додатком для складання карт думок є MindMeister. Поряд із онлайн-інтерфейсом, ця служба картування думок також доступна на мобільних пристроях.

Використовуючи програму, ви можете швидко та легко організувати, розставити пріоритети та генерувати нові думки. Існує безліч інструментів для створення карти, включаючи різні теми, стилі, кольори та піктограми. Також можна співпрацювати з іншими людьми для створення думок у режимі реального часу.

За наявності підписки ви можете експортувати карти у формати PDF та PNG, створювати та редагувати необмежену кількість карт, а також додавати файли та зображення до тем.

Dark Noise

Навколишній шум — чудовий спосіб допомогти вам заснути або зосередитись на повсякденних справах. Dark Noise — це простий у використанні та потужний спосіб використання звуку.

На вибір пропонується більше 30 різних шумів — від простого білого шуму до унікальніших звуків, таких як двигун космічного корабля або муркотіння кішки. Вибравши шум, легко встановити таймер, щоб звук припинився через певний час.

Немає необхідності відкривати програму, щоб запустити певний шум. Його можна запустити за допомогою ярлика Siri або вибрати із віджету Today Extension.

Горячая лента новостей IVASI.NEWS в телеграмме. Подписывайся: https://t.me/ivasinews

Top