Самый языкатый сайт Одессы

Що показав рейд по рибних рядах «Привозу»

Що показав рейд по рибних рядах «Привозу»

Спеціаліст Одеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області та інспектори відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» взяли участь у рибоохоронному рейді ринків «Привоз» та «Новий Привоз».

Як повідомили у ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, під час рейду перевірялась законність набуття права володіння на водні біоресурси, що перебували в обігу. Особлива увага приділялась високоцінним видам риби. Крім цього, перевірено охоплення обов’язковою ветеринарно-санітарною експертизою свіжої риби, що реалізовувалась на ринках.

На момент рейду встановлено, що 13 квітня державною лабораторією ветеринарної-санітарної експертизи на ринку «Привоз» зроблено 33 експертизи риби свіжої та за виявлені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляду штрафу одну особу. На ринку «Новий Привоз» здійснено 10 експертиз водних біоресурсів.

Під час рейду порушень чинного законодавства щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів не виявлено.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top