Самый языкатый сайт Одессы

У ДТЕК «Одеські електромережі» повідомили про графіки відключення світла на найближчі дні

У ДТЕК «Одеські електромережі» повідомили про графіки відключення світла на найближчі дні

Світло в Одесі та Одеському районі області 5 лютого подаватиметься за графіком кожні 2 години через 8 годин без світла.

Про це повідомили у ДТЕК «Одеські електромережі»

«5 лютого ДТЕК передав Одесі 15 потужних генераторів для критичної інфраструктури. До них буде перепідключено з електричної мережі низку соціально важливих об’єктів. Так енергетики розвантажать мережу, а вивільнену потужність спрямують на потреби побутових споживачів. Це довзолить забезпечувати світлом житлові будинки Одеси та Одеського району двічі на добу по 2 години», — йдеться у повідомленні.

В найближчі два дні Одесі передадуть близько 65 потужних генераторів. Це дозволить розвантажити електричну мережу. Вивільненої потужності вистачить, щоб вже сьогодні забезпечувати світлом побутових споживачів в Одесі та Одеському районі кожні 2 години через 8 годин без світла.

«Коли до міста будуть доставлені всі анонсовані вчора генератори — перерва в електропостачанні почне скорочуватися», — додали в ДТЕК.

За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, ситуація з енергопостачанням Одеси після вчорашньої аварії залишається загалом дуже складною, і 40% абонентів у місті (а це близько 280 тисяч осіб) все ще залишаються без світла.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top