Самый языкатый сайт Одессы

У Приморському районі Одеси замінять понад 200 метрів водопроводу

У Приморському районі Одеси замінять понад 200 метрів водопроводу

Сталевий водопровод в Приморському районі міста Одеси вичерпав ліміт експлуатації. Щоб мешканці Аркадії та частини Малого Фонтану не страждали від можливих аварій та відключень, його замінять на новий.

Планується прокласти близько 230 метрів нової поліетиленової труби, термін служби якої складе не менше 50 років. Про це повідомили в «Інфоксводоканалі».

Окрім цього, буде встановлена сучасна запірна арматура, яка в разі необхідності дозволить у майбутньому проводити локальні відключення. Комунальники збудують нові колодязі та камери, встановлять нові пожежні гідранти, причому їхня кількість буде збільшена.

При проведенні робіт буде переважно використовуватись сучасний метод горизонтально направленого буріння (безтраншейний). Завдяки цьому методу вдається уникати значних розкопок, перекриття руху автотранспорту, незручностей для пішоходів, а також тривалих відключень водопостачання споживачам.

Роботи по оновленню водопроводу планується розпочати 12 квітня та завершити протягом трьох місяців. До уваги водіїв автотранспорту, під час виконання проколів та затягування труби можливе тимчасове обмеження руху по правій полосі уздовж площі 10-го Квітня до повороту на вул. Академічна.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top