Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі підготували святкову програму на травневі свята

В Одесі підготували святкову програму на травневі свята

У травні в Україні відзначають низку свят, які символізують сімейні цінності українців, повагу до родинних і національних традицій та звичаїв, — День матері (14 травня), Міжнародний день сім’ї (15 травня) та День вишиванки (18 травня).

З нагоди державних свят в Одесі будуть проведені численні заходи.

Так, 14 травня одесити та гості міста зможуть долучитися до святкових заходів, які пройдуть у парку Шевченка у рамках благодійних акцій «Підтримай своїх» та «Із піснею до Перемоги». Початок — о 14:00.

Також 14 травня о 14:00 у Міському саду концерт до Дня матері представить Одеський муніципальний театр духової музики імені О. Саліка.

18 травня о 13:00 на одеситів чекає святкова програма «Місто щасливих родин» у Міськсаду.

У програмі:

  • модельний показ дизайнерського вбрання Одеського професійного ліцею технологій та дизайну;
  • дефіле матусь із дітьми у вишиванках «Вишиванка єднає покоління»;
  • виступи дитячих творчих колективів;
  • нагородження переможців конкурсу «Творча сім’я – моя родина і Я» та «А я просто українка, україночка» й інше.

Також на святі буде представлена виставка виробів декоративно-ужиткового мистецтва «Територія незламності», а одеські артисти виступлять з концертною програмою в рамках акцій «Підтримай своїх» та «Із піснею до Перемоги».

У День вишиванки, 18 травня, в Одеському зоопарку для всіх, хто прийде у вишиванці, вхід буде безкоштовний.

Учні Мистецької школи № 7 м. Одеси виступлять з концертом до Дня вишиванки перед українськими захисниками в Одеському військовому госпіталі.

Впродовж травня у закладах освіти пройдуть виховні та спортивні заходи, концертні програми, родинні читання, книжкові виставки, зустрічі з матерями та дружинами захисників України. Юні одесити візьмуть участь у творчих конкурсах, виставках дитячих малюнків. Тематичні зустрічі, виставки, майстер-класи, читання проведуть у бібліотеках міста.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top