Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі попри війну забудовники здають свої будинки

В Одесі попри війну забудовники здають свої будинки

Одеська будівельна корпорація «КУБ» ввела в експлуатацію 44 тисячі квадратних метрів ЖК Aqua Marine, що на 16 станції Великого Фонтану. Відповідний сертифікат про готовність будинку №3 забудовник отримав від Державної інспекції архітектури та містобудування України.

Як повідомили у корпорації, шлях до здачі об’єкта був непростий. Але сьогодні квартири готові зустріти своїх мешканців. Зараз у будинку завершується оздоблення холу. До комплексу вже підведені всі комунікації, а його обслуговуванням займається професійна керуюча компанія. 

«Ми вдячні кожному інвестору, який продовжував вірити у нашу корпорацію “КУБ” та чекав завершення зведення будинку №3 ЖК Aqua Marine. Цей шлях був дійсно непростим. Проте завдяки всім нашим зусиллям та професійній команді, нам вдалося досягти потрібного результату. 

ЖК Aqua Marine має розвинену інфраструктуру. На території є два супермаркети, зовсім поруч чудова набережна Золотий берег, кафе та ресторани. Розвиток нашого комплексу буде продовжуватися й надалі», — зазначив голова корпорації «КУБ» Олег Невзоров.

ЖК Aqua Marine являє собою три окремі будинки висотою від 20 до 24 поверхів. Подвір’я комплексу прикрашають сосни та кущі, характерні для морського ландшафту.

Корпорація «КУБ» зарекомендувала себе як надійний забудовник, який продовжує роботи попри війну. Наразі активними темпами відбувається зведення останнього будинку ЖК Aqua Marine та підземного паркінгу. 

Будинок №1 житлового комплексу вже заселений. Мешканці ЖК Aqua Marine зробили ремонти та насолоджуються морськими видами з вікон своїх квартир. 

Нагадаємо, що наприкінці 2022 року корпорація «КУБ» ввела в експлуатацію останню секцію першого будинку мікрорайону «Таїровські сади», а також три секції житлового району «Сади Рів’єри». 

Top