Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі відкрито фотовиставку бойових літаків Повітряних сил України

В Одесі відкрито фотовиставку бойових літаків Повітряних сил України

5 серпня, до Дня Повітряних Сил України, у Літньому театрі Міського саду Одеси відкрилася фотовиставка «Янголи Чорного моря» відомого військового фотографа і волонтера Дмитра Муравського.

У рамках проєкту представлені 9 фотознімків бойових літаків Повітряних сил України, зроблені над акваторією Чорного моря.

Роботи віддруковані на надлегких алюмінієвих панелях із застосуванням цифрових технологій високоточного друку.

«Варто зазначити, що білого кольору на фото тільки ракети, що додає певного драматизму, як би підкреслюючи справжнє призначення цих красивих і потужних гібридів машини і людини. Особливу увагу ми приділили тим роботам, де море подарувало нам живу і дзеркально-рефлексуючу поверхню. Ми використовували дзеркальний полірований алюміній. Спеціально обраний ракурс джерел штучного світла дає той ефект, який ми бачимо на відео в момент знімання», — зазначив Дмитро Муравський.

В об’єктив фотографа потрапили літаки типів МІГ-29, МІГ-29УБ, СУ-25, СУ-27 і СУ-27УБ з бойовим озброєнням на борту.

Зйомка проводилася безпосередньо з відкритої рампи літака Ан-26, спеціально підготовленого для цього завдання, а також з борту СУ-27УБ. Знімки були зроблені як з гранично низької висоти, де маневрували пілоти при завданні ударів по поверхні землі, так і з висоти в 33 тис. футів (10 км) над землею.

Виставка буде доступна для відвідування протягом тижня.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top