Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі за 5 днів навчать новій професії

В Одесі за 5 днів навчать новій професії

У вересні 2022 року Державним навчальним закладом «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» заплановано навчання на короткострокових курсах цільового призначення за напрямком «Управління персоналом: HR-процеси».

Термін навчання – 36 навч. годин (5 днів), форма навчання – очна та/або дистанційна. Про це повідомляє прес-служба Одеської міськради.

Метою курсу є набуття слухачами професійних компетенцій зі створення команди, яка максимально точно націлена на спільну працю та конкретні досягнення при створенні та продажу будь-якого товару, послуги, продукту. Програма навчання корисна для осіб, які бажають створити власний бізнес, застосовуючи сучасні технології та мотивацію персоналу, співробітникам відділів кадрів, працівникам у сфері зайнятості, рекрутерам, особам, які працюють з людськими ресурсами, представникам та координаторам громадських, благодійних та інших організацій.

Підвищення кваліфікації передбачає прискорене формування у громадян професійних умінь і навичок, необхідних для виконання певної роботи, підтримання їх конкурентоспроможності на сучасному ринку праці.

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості здійснюється за рахунок коштів Фонду.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top