Самый языкатый сайт Одессы

В Одессе расширен список автобусных маршрутов, работающих во время периода чрезвычайной ситуации

В Одессе расширен список автобусных маршрутов, работающих во время периода чрезвычайной ситуации

Мэрия Одессы напоминает, что проезд на транспорте, работающем в режиме спецперевозок, разрешается исключительно при наличии средств индивидуальной защиты.

О дополненном списке маршрутов гласит соответствующее решение комиссии в Одесском горсовете (язык оригинала):

«На підставі рішення комісії ТЕБ та НС Одеської міської ради від 23.03.2020 р. та доручення голови Одеської міської ради Труханова Г.Л. з 25 березня 2020 р. робота громадського транспорту міста переходить з режиму роботи громадського користування в режим роботи спеціальних перевезень.

Вказані перевезення здійснюються за маршрутами, які розроблені з урахуванням місць розташування закладів медичної допомоги.  На визначених маршрутах здійснюються перевезення громадян, які працюють на критично важливих об’єктах інфраструктури та забезпечують життєдіяльність міста.

На підставі проведення постійного аналізу роботи транспорту, який здійснює перевезення пасажирів в Одесі за спеціальними режимами, та враховуючи численні побажання громадян міста, департаментом транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху прийнято рішення про включення додаткового до переліку визначених маршрутів:

№ 105а – вул. Горбиста – вул. 7-ма Пересипська».

Ivasi.News. Народный сайт Одессы!

Top