Самый языкатый сайт Одессы

З початку року Одеська служба зайнятості працевлаштувала понад 400 безробітних

З початку року Одеська служба зайнятості працевлаштувала понад 400 безробітних

З початку року і по вересень, до Одеської обласної служби зайнятості звернулось 2670 внутрішньо переміщених осіб, з яких 1976 – отримали статус безробітного, 432 — працевлаштовані, 61 людина проходить професійне навчання і 1781 — отримують допомогу по безробіттю.

Одеський обласний центр зайнятості і кожна його філія та Координаційний гуманітарний штаб Одеської області, ще у травні 2022 року створили телеграм-канали вакансій. Такі засоби комунікації дають можливість кожній людині, як внутрішньо-переміщеним особам, так і мешканцям Одеської області, здійснювати пошук роботи у конкретному населеному пункті.

«Населення Одеси і області добре знає, куди звертатись з метою пошуку роботи. Але люди, які обрали Одеську область для тимчасового перебування потребують швидкого доступу до пропозицій роботи від роботодавців Одещини. Ми розуміємо труднощі, з якими вони стикаються і приділяємо багато уваги спрощенню доступу до зайнятості ВПО» — говорить директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко.

На сьогодні, на телеграм-канали вакансій, вже підписані більше 18 тисяч людей, які мають доступ до актуальної інформації щодо вакансій, професійного навчання та інших послуг служби зайнятості.

Усі бажаючі можуть скористатись цим сервісом за посиланнями:

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews


Top