Самый языкатый сайт Одессы

В Одеській області без світла залишаються 70% абонентів ДТЕК

В Одеській області без світла залишаються 70% абонентів ДТЕК

Ситуація з енергетичними системами країни після чергового російського терору критична. На Одещині без світла залишаються 70% клієнтів ДТЕК. На відновлення може піти тиждень.

Про це на прес-конференції 17 листопада повідомив Генеральний директор ДПЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв.

Він зазначив, що будинки та вулиці, на електромережах яких немає критично важливих об’єктів, не отримають електрики до стабілізації ситуації.

«Ті 30%, які мають напругу, відносяться до клієнтів, які залишаються зі світлом, на лініях яких є важливі об’єкти. Не тільки лікарні, але деякі насосні водоканалів, потужності теплогенеруючих компаній, які живлять об’єкти тих хлопців, які дивляться на наше небо», — сказав Григор’єв.

Разом із порушенням роботи систем електрозабезпечення міста відбувається відключення об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення. У тому числі, котелен, бойлерних, теплопунктів, насосних станцій.

«Працівники комунальних підприємств, разом з колегами з ДТЕК Одеської електромережі та філією Інфоксводоканал, цілодобово знаходяться на робочих місцях та виконують всі необхідні роботи по ліквідації аварійних ситуацій або їх попередження», — повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

«Шановні одесити! В цей непростий час прошу вас зберігати спокій та з порозумінням ставитись до того, що відбувається в місті та в країні в цілому», — додав мер.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top