Самый языкатый сайт Одессы

Цифровізація навчальних закладів Одесчини має найкращий результат в Україні

Цифровізація навчальних закладів Одесчини має найкращий результат в Україні

В Одеській області, у 900 закладах освіти, отримати копії цифрових документів можна за допомогою електронних сервісів Дія.QR.

Цифровізація в цьому напрямку на Одещині, за оцінкою Міністерства цифрової трансформації, є найкращим результатом серед інших областей України.

На думку заступника Начальника Одеської ОВА Костянтина Гоя, особливо важливим використання електронних сервісів шерингу документів стало в період вступної кампанії, що наразі триває в Одеській області.

«На сьогодні Дія.QR ефективно використовують у роботі під час прийому документів абітурієнтів для вступу найбільші вищі учбові заклади, серед яких «Одеська юридична академія», «Одеська політехніка», Одеський національний університет імені Мечникова, Одеський державний університет внутрішніх справ, Одеський державний екологічний університет, Одеська державна академія будівництва та архітектури і Одеський державний аграрний університет» — додає директор департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

Команда цифровізації регіону продовжує працювати над підключенням усіх закладів освіти до послуги. Окрім цього триває робота з підключення ЦНАПів, медичних закладів, готелів та комунальних підприємств, що надають комунальні послуги населенню.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top