Самый языкатый сайт Одессы

Майже півтори сотні слухачів Державних навчальних закладів Одещини склали іспити за професією «тракторист-машиніст»

Майже півтори сотні слухачів Державних навчальних закладів Одещини склали іспити за професією «тракторист-машиніст»

Фахівці відділу нагляду і реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, не зважаючи на військовий стан в країні та масові проблеми з відключенням електрики по всій області, провели виїзд екзаменаційної комісії.

Наприкінці листопада – на початку грудня спеціалісти відділу провели іспити у низці державних навчальних закладів Одещини. На Головне управління покладено функції з приймання теоретичних і практичних іспитів для отримання права на керування машинами.

Слід зазначити, що іспити приймаються екзаменаційною комісією у складі не менше трьох осіб, до складу якої можуть входити представники навчальних закладів та роботодавці. Але під час іспиту обов’язково має бути присутнім інспектор Держпродспоживслужби, який є головою комісії.

Під час теоретичного іспиту перевіряються знання правил дорожнього руху і технічної експлуатації машин. Під час практичного — навички керування машинами тих категорій, які заявлені для отримання посвідчення.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top