Самый языкатый сайт Одессы

14 травня – переможний день для одеських спортсменів

14 травня – переможний день для одеських спортсменів

Приємні новини надходять зі спортивного фронту, де спортсмени Одеської області продовжують перемагати на престижних міжнародних змаганнях. Особливо вдалим та переможним виявилася неділя, 14 травня.

Провідні одеські шаблістки, срібні призери Олімпійських ігор 2016 Олена Кравацька та Аліна Комащук у складі жіночої збірної команди України перемогли на командному Кубку світу з фехтування, який проходив у Батумі (Грузія).

На шляху до перемоги українки подолали збірні команди Алжиру, Франції (перший номер світового рейтингу), Азербайджану, Італії та США.

Це найкращий результат у командних змаганнях з фехтування на шаблях серед жінок з січня 2016 року, відтоді, коли українки святкували перемогу в Афінах. Крім того, це перемога у першому командному турнірі в олімпійській кваліфікації на Ігри у Парижі-2024.

Срібна призерка Олімпійських ігор 2020 з карате, одеситка Анжеліка Терлюга стала чемпіонкою в особистому куміте (вагова категорія до 55 кг) на престижному міжнародному турнірі Karate 1 Premier League, який проходить у столиці Марокко Рабаті. У фіналі змагань Анжеліка перемогла віце-чемпіонку світу-2021 Аллен Трініті з США (2:1).

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top