Самый языкатый сайт Одессы

На Одещині пройшов чемпіонат України з більярду “Комбінована піраміда”

На Одещині пройшов чемпіонат України з більярду “Комбінована піраміда”

7 та 8 квітня в Ізмаїлі відбувся чемпіонат України з більярду серед юніорів, юнаків та дівчат “Комбінована піраміда”. Це вперше, коли місто приймає у себе змагання з більярду такого рівня.

Чемпіонат, який проходив на базі БК «Більярдний клуб» заводу РТО (ремонтно-технічного обладнання), зібрав 18 досвідчених спортсменів з Одеси, Дніпра, Кременчука, Кривого Рогу, Чернівців, Тернополя, Хмельницького, Чорткова, Ізмаїла віком від 12 до 18 років.

Головним суддею змагань виступив суддя міжнародної категорії Ігор Мартинюк, головним секретарем – суддя міжнародної категорії, директор дитячо-юнацького напрямку Національної федерації спортивного більярду України Олег Пудовкін.

Чемпіоном України 2023 року з більярдного спорту “Комбінована піраміда” у віковій категорії “юнаки” став Арсеній Вовк з Кременчука. “Срібло” виборов Кирило Єрмак з Дніпра, а треті місця зайняли спортсмен з Тернополя Віталій Сенів та Мар’ян Чайка з Чорткова.

Серед “юніорів” чемпіоном України 2023 року з більярдного спорту став наш ізмаїлець Єгор Лупой. “Срібло” дісталось спортсмену з Кривого Рогу Федору Жданову, бронзовими призерами змагань стали представник Кривого Рогу Юрій Малиш та Кирило Трачук з Хмельницького.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top