Самый языкатый сайт Одессы

Одеські спортсмени здобули декілька важливих перемог

Одеські спортсмени здобули декілька важливих перемог

Попри війну та усі складнощі наші незламні спортсмени продовжують прославляти Україну та Одещину на міжнародних спортивних аренах. За минулий вікенд спортсмени з Одеської області здобули декілька важливих перемог.

Так у боксі Юрій Захарєєв переміг на міжнародному турнірі «Bocskai Memorial Tournament», який проходив в угорському Дебрецені. Юрій впевнено переміг у ваговій категорії до 71 кг та був визнаний організаторами найкращим боксером змагань! Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

Вихованці одеської школи хокею з команди «Морські вовки», у складі збірної команди Ukraine team select, представляють нашу країну на міжнародних змаганнях з хокей з шайбою у канадському Квебеку. За повідомленням представників команди, наші юніори здобули свою першу перемогу в грі з командою з Бостона — рахунок 3:1.

Василь Михайлов (вагова категорія до 79 кг) та Семен Радулов (вагова категорія до 74 кг) стали переможцями відбіркового турніру з боротьби вільної до чемпіонату Європи, який проходив у Києві. Таким чином, обидва наші спортсмени захищатимуть честь України на чемпіонаті Європи.

Двома перемогами завершили «регулярку» жіночої Суперліги волейболістки з Балти. СК «Балта» вийшов до чвертьфіналу змагань, де зіграє проти Збірної України U-17.

Жіноча команда Одеської області з настільного тенісу здобула бронзові медалі у загальнокомандному заліку на чемпіонаті України серед міні-кадетів.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top