Самый языкатый сайт Одессы

В ОВА одеських спортсменів з вільної боротьби подякували за успіхи

В ОВА одеських спортсменів з вільної боротьби подякували за успіхи

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів зустріч з чемпіонами і призерами чемпіонату України 2022 року, спортсменами і тренерами з вільної боротьби.

Голова військової адміністрації відзначив Подяками ОВА їх спортивні успіхи, яких вони досягнули впродовж цьогорічного спортивного сезону.

«В цьому році спортсмени і тренери, чемпіони і призери Дефлімпійських Ігор отримали грошові винагороди, а також спортсмени чемпіони і призери Європи і світу та їх особисті тренери отримали грошові винагороди за найвищі спортивні досягнення 2022 року. В 2022 році наші спортсмени неодноразово ставали переможцями та призерами чемпіонатів України, Європи та світу. Висловлюю подяку спортсменам та тренерам за їх наполегливу працю та високі спортивні результати. Впевнений, що завдяки вашій майстерності та таланту, а також нашій підтримці, у найближчі роки Одеська область принесе до скарбниці України ще багато нагород, а можливо хтось з вас представлятимуть нашу країну на Олімпійських іграх 2024 року у Парижі або у Лос–Анджелесі 2028 року» — сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top