Самый языкатый сайт Одессы

Нардеп Ясько оголосила народила дитину від екс-губернатора Одещини

Нардеп Ясько оголосила народила дитину від екс-губернатора Одещини

32-річна депутат Єлизавета Ясько оголосила, що стала мамою. Батьком її дитини є екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Своєму новому статусу жінка присвятила цілий пост у соцмережі, в якій назвала дитину українським корінням та українським продовження її батька, повідомляє Телеграм-канал IVASI.NEWS Одеса.

Коли саме малюк народився, його стати, як і ім’я Ясько не уточнила. З її допису зрозуміло лише, що дитина з’явилася на світ під час виній.

«Ніколи не могла уявити, що моя дитина народиться у цих страшних реаліях війни для нашої країни», — поділилася вона.

Також у дописі вона поскаржилась на те, що їй важко, адже вона заміняє малюкові і тата і маму, як і багато інших українських жінок.

«Ніколи собі не могла уявити, що поряд на свободі та в здоров’ї не буде батька дитини в дуже важливі моменти, які ми планували бути разом. Моя дитина — це моя любов. Для батька наша дитина — це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України», — написала Ясько.

Про роман Саакашвілі з Ясько стало відомо у листопаді 2020 року.

Саакашвілі перебуває біля в’язниці у Грузії з того часу, як повернувся до країни осенью 2021 року. Саме тоді нардеп від «Слуги народу» Єлізавета Ясько вперше розповіла інтимні подробиці стосунків із екс-главою Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top