Самый языкатый сайт Одессы

Одеса отримала 90 генераторів від міжнародних партнерів

Одеса отримала 90 генераторів від міжнародних партнерів

40 генераторів, які Одеська область отримала від команди американського Проекту UCBI – II «Зміцнення громадської довіри, розподілено між районними військовими адміністраціями, громадами та низкою стратегічно–важливих установ.

За словами начальника Одеської ОВ Максима Марченка, нова партія генераторів сприятиме роботі значно більшій кількості важливих об’єктів соціальної інфраструктури та пунктів незламності.

Окрім цього, в рамках реалізації Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), наш регіон отримав ще 50 генераторів.

«По 5 генераторів надійшли до Арцизької, Балтської, Білгород-Дністровської, Болградської, Визирської, Доброславської, Кодимської, Саф’янівської, Южненської та Чорноморської міської громад, які є партнерами проєкту від Одеської області. В розмові з керівництвом усіх районів та громад закцентував їх увагу на тому, аби вони продумано розподілили генератори, які Одещина отримує як гуманітарну допомогу, по важливим об’єктам у себе на місцях» — зазначив Максим Марченко.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top