Самый языкатый сайт Одессы

Одеська область отримала три потужних генератори від Японії

Одеська область отримала три потужних генератори від Японії

Сьогодні Одеська область отримала три потужних генератори. Допомога надійшла від Уряду Японії, який ухвалив рішення про надання Україні грантової допомоги у вигляді генераторів.

Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

«Одеська обласна військова адміністрація продовжує забезпечувати райони і громади, установи та організації критичної інфраструктури альтернативними джерелами електроенергії. Зокрема, ми звертаємося за допомогою і до багатьох наших міжнародних партнерів. На одне з таких звернень відгукнулися в управлінні Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні» — зазначив І-й заступник Начальника Одеської ОВА Борис Волошенков.

Від імені Начальника Максима Марченка він подякував представникам управління Верховного комісара ООН у справах біженців за оперативну реакцію на звернення і надані три генератори виробництва однієї з провідних компаній світу «Caterpillar». Адже, за його словами, в нашому регіоні і надалі залишається велика потреба в генераторах, особливо враховуючи настання зимового періоду та зниження температури.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top