Самый языкатый сайт Одессы

Одеські поліцейські врятували в Херсоні жінку, яка опинилася під завалами 

Одеські поліцейські врятували в Херсоні жінку, яка опинилася під завалами 

Нещодавно ввечері у відділ поліції №2 Херсонського райуправління поліції зателефонував родич 61-річної мешканки Корабельного району. Чоловік повідомив, що в будинок жінки влучив російський снаряд і наразі з нею немає зв’язку. На місце події терміново були направлені два екіпажі з числа поліцейських Управління патрульної поліції в Одеській області та Одеського райуправління поліції, які наразі виконують завдання в деокупованому обласному центрі.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Поліцейські зайшли на подвір’я зруйнованої оселі та почули жіночий крик про допомогу, що лунав з-під завалів. Правоохоронці почали розбирати каміння і невдовзі побачили господарку, яку негайно висвободили з-під уламків. У 61-річної жінки було осколкове поранення руки. Поліцейські не гаючи часу надали постраждалій домедична допомогу — ретельно обробили місце поранення, наклали бандаж для зупинки кровотечі та розмовами підтримували поранену жінку до приїзду «швидкої допомоги».

Завдяки високому професіоналізму поліцейських вдалося врятувати життя громадянки. Наразі вона проходить лікування.

Нині звільнений від військ рф Херсон щодня нещадно обстрілюється ворогом із артилерії та реактивних систем залпового вогню. російські обстріли руйнують багатоквартирні будинки та приватні оселі херсонців.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top