Самый языкатый сайт Одессы

Одеські правоохоронці затримали уродженця сусідньої країни, який намагався підкупити прикордонника 

Одеські правоохоронці затримали уродженця сусідньої країни, який намагався підкупити прикордонника 

Вночі біля пункту пропуску «Петрівка» співробітники Управління міграційної поліції Одеської області спільно з працівниками відділу внутрішньої та власної безпеки 25-го прикордонного загону області затримали зловмисника, який намагався підкупити прикордонника і в обхід пункту пропуску переправити закордон чотирьох чоловіків призивного віку.

Правоохоронці встановили, що 34-річний уродженець сусідньої країни, який оселився на Болградщині, підшукав охочих покинути Україну в інтернет-просторі і запропонував їм за грошову винагороду допомогти виїхати на свою батьківщину в обхід пунктів пропуску.

Кожному клієнтові чоловік озвучив різну суму, що коливалася від 1000 до 1500 доларів США. В якості авансу він взяв з них по 500 доларів, решту суми вони мали віддати вже на території іншої держави.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України) та пропозиції й наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 ККУ).

За рішенням суду підозрюваному обрали запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

Максимальне покарання, передбачене вищезгаданими статтями, – від семи до дев’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top