Самый языкатый сайт Одессы

Одесу відвідала дилегація з Німеччини

Одесу відвідала дилегація з Німеччини

В Одесу з офіційним візитом прибула Федеральний міністр економічного співробітництва та розвитку Німеччини пані Свенья Шульце.
 
Делегація з Бундестагу побувала в декотрих громадах області – оглянула там Пункти Незламності, а також відвідала порт Чорноморська та упевнилась, що вся необхідна допомога, що надходить до Одещини від європейських партнерів використовується за призначенням.

В Одесі пані Федеральний міністр відвідала хаб ЮНІСЕФ SPILNO Child Spot, відкритий біля міського гумцентру для переселенців на вулиці Рішельєвській та один із одеських двориків на вулиці Середній, 47 — саме тут знаходиться осередок руху «Школа культури сусідства».
 

Міністр пообіцяла Україні додатково десятки мільйонів євро на відновлення інфраструктури, яка зруйнована або пошкоджена в наслідок атак росії. Кошти допомоги українським областям і громадам будуть направлені не тільки на відбудову, а й на дооснащення Пунктів Незламності, закупівлю генераторів, роботу сфери водопостачання, житла для внутрішньо переміщених осіб, закупівлю для лікарень та інших соціальних установ.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top