Самый языкатый сайт Одессы

Проблемні ділянки траси Одеса-Рені посилять поліцією

Проблемні ділянки траси Одеса-Рені посилять поліцією

Про необхідність посилення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху на автодорозі М-15, було сказано на робочій нараді представників Нацполіції, Одеської ОВА, Державної служби України з безпеки на транспорті, державного підприємства «Служба місцевих доріг» та інших профільних служб.

Присутні обговорили проблемне питання щодо скорочення шляху водіями вантажівок через населені пункти Одеського району, дороги яких не призначені для руху великовагових та великовантажних транспортних засобів.

За результатами засідання прийнято рішення посилити присутність правоохоронців на проблемних ділянках траси Одеса – Рені, провести спільні рейди підрозділами поліції та Укртрансбезпеки щодо документування порушень водіями правил руху великовантажних транспортних засобів. 

Водії будуть сповіщені щодо заборони руху через населені пункти, дороги яких не призначені для руху великовагових та великовантажних транспортних засобів, зокрема  Біляївської та Теплодарівської територіальних громад, а також маршруту їх об’їзду. 

На даних ділянках траси додатково будуть встановлені заборонні дорожні знаки.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top