Самый языкатый сайт Одессы

Суд визнав винним жителя Болградського району у нетверезому водінні незареєстрованого мопеда

Суд визнав винним жителя Болградського району у нетверезому водінні незареєстрованого мопеда

Правопорушник має сплатити штраф у розмірі майже 35 тисяч гривень. Крім того, йому заборонено сідати за кермо транспортних засобів впродовж трьох років.

Подія сталася у серпні цього року в селі Кубей. Співробітники групи реагування патрульної поліції Болградського районного відділу поліції на одній із сільських вулиць в комендантську годину зупинили 39-річного місцевого чоловіка, який їхав на мопеді. 

При перевірці документів поліцейські встановили, що двоколісник не зареєстрований у встановленому законом порядку, а водій нетверезий. До того ж він раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Керманича перевірили на вміст алкоголю в організмі, перевірка покзала 1,48 % проміле, що в рази перевішує допустиму норму.

Відносно правопорушника поліцейські склали два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 6 ст. 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, що не зареєстрований в Україні в установленому законом порядку) та ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне протягом року керування транспортним засобом особою в стані алкогольного сп’яніння).

Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, який визначив правопорушнику покарання у вигляді штрафу в розмірі 34 850 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top