Самый языкатый сайт Одессы

Торік потроїлася кількість звернень до Одеського міського центру невідкладної меддопомоги

Торік потроїлася кількість звернень до Одеського міського центру невідкладної меддопомоги

Від початку повномасштабної війни роботи у працівників Центру невідкладної меддопомоги побільшало. У 2022 році диспетчери call-центр служби невідкладної допомоги 15-50 прийняли 40327 дзвінків — це у 3,5 рази більше, ніж попереднього року.

З них 296 викликів були передані за належністю на службу екстреної медичної допомоги «103», а щодо інших викликів були надані кваліфіковані консультації, повідомляє офіційний сайт мерії Одеси.

Міський центр невідкладної допомоги працює в єдиному інформаційному просторі зі службою «103», що дозволяє ефективно розподілити виклики на екстрені та невідкладні та забезпечити швидке прибуття бригади «швидкої» до пацієнта. Минулого року на міський Центр невідкладної меддопомоги 15-50 службою 103 передано 1982 невідкладних виклики.

У 2022 році значно зросла й кількість виїздів бригад невідкладної медичної допомоги на дім — у сім разів більше порівняно з попереднім роком. Всього за минулий рік лікарі 19 393 рази виїжджали до пацієнтів, які зателефонували до call-центру 15-50. Ще понад 30,5 тисяч виїздів на дім здійснено на автомобілях невідкладної допомоги, які закріплені за Центрами первинної медико-санітарної допомоги та дитячими поліклініками.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top