Самый языкатый сайт Одессы

У лікарнях Одесчини вже облаштували 4 артезіанські свердловини

У лікарнях Одесчини вже облаштували 4 артезіанські свердловини

В Одеській області планується облаштування артезіанських свердловин зі встановленням систем доочищення води у 6-ти лікарнях. Це допоможе забезпечити медичні заклади чистою та якісною водою, що є особливо важливим для збереження здоров’я пацієнтів.

Як повідомили в Одеській ОДА, Дунайська обласна лікарня вже завершила роботи з буріння свердловини та встановлення обладнання. Зауважимо, що медзаклад провів роботи за власний рахунок.

В Ізмаїльській міській центральній лікарні вже завершилось буріння розвідувально-експлуатаційної свердловини та резервної свердловини для господарсько-питного водопостачання.

Також були завершені роботи по бурінню артезіанської свердловини, монтажу обладнання та облаштуванню зони санітарної охорони в Одеській обласній дитячій лікарні. Виконані лабораторні дослідження проб води, складено паспорт свердловини та підготовлений і відправлений пакет документів для отримання дозволу на спецводокористування.

Крім того, роботи по забезпеченню закладів охорони здоров’я альтернативним та питним водопостачанням вже розпочалися в Одеській обласній клінічній лікарні. Тривають роботи в Одеському обласному центрі психічного здоров’я.

У планах облаштувати свердловину в Одеському регіональному клінічному протипухлинному центрі.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top