Самый языкатый сайт Одессы

В Одеській області «наркобізнесмени» збували близько шести тисяч доз наркотиків щомісяця

В Одеській області «наркобізнесмени» збували близько шести тисяч доз наркотиків щомісяця

На території Одеської області злочинна група у складі чотирьох чоловіків розповсюджувала канабіс, амфетамін та «Альфа-PVP», рекламуючи свої послуги через Інтернет. Такий бізнес приносив їм близько мільйона гривень прибутку у місяць.

Організували «наркобізнес» двоє мешканців Одещини віком 32 та 34 роки, повідомляє поліція Одеської області. Вони створили наркокрамницю в Інтернеті, де пропонували канабіс, амфетамін та «Альфа-PVP». Для безпосереднього збуту фігуранти залучили двох жителів Чорноморська. Вони збували «товар» через закладки, а фасували в орендованому гаражі, який використовували як цех і склад.

Лідери угруповання адміністрували Інтернет-магазин, приймали замовлення від клієнтів, забезпечували безперебійне постачання гуртових партій «товару», контролювали рух коштів і розподіляли прибуток між учасниками групи. Щомісяця зловмисники збували близько шести тисяч доз.

Правоохоронці за силової підтримки бійців спецпідрозділів КОРД, ТОР та БПОП провели 15 одночасних санкціонованих обшуків, під час яких вилучили близько 5 тисяч вже готових до збуту закладок із амфетаміном, «Альфа-PVP» та канабісом, «чорнові» записи, гроші в іноземній валюті, зброю з набоями, чотири гранати, ручний протитанковий гранатомет, а також чотири автомобілі, які зловмисники використовували у своїй незаконній діяльності.

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами «чорного» ринку перевищує мільйон гривень.

Усіх фігурантів затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже повідомили їм про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникам запобіжних заходів.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top