Самый языкатый сайт Одессы

В Одессе остановили автомобиль, забитый контрабандными сигаретами (видео)

В Одессе остановили автомобиль, забитый контрабандными сигаретами (видео)

Сегодня утром в районе железнодорожного вокзала одесские патрульные совместно с сотрудниками службы ГФС остановили автомобиль Nissan Juke с сигаретами.

Во время осмотра в машине обнаружили сигареты в количестве более 4800 пачек, относительно которых водитель ничего не смог объяснить.

Патрульні Одеси спільно з працівниками ДФС виявили контрабандну партію цигарок

Патрульні Одеси спільно з працівниками ДФС виявили контрабандну партію цигарокСьогодні вранці інспектори поліції разом зі співробітниками служби ДФС зупинили автомобіль Nissan Juke. Іномарку було затримано в районі залізничного вокзалу. Під час огляду транспортного засобу охоронці порядку виявили контрабандну продукцію – цигарки, в кількості понад 4 800 пачок.Водій нічого не пояснив стосовно знаходження товару всередині свого автомобіля. Та це не звільняє чоловіка від кримінальної відповідальності за вчинений злочин.В діях чоловіка вбачається відповідальність за ст. 484 Митного кодексу (зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю). Водія було супроводжено до митного посту для складання відповідних матеріалів справи.#ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #патрульнаполіціяодеси #патрульнаполіціяукраїни #служитизахищати #police #patrolpolce #patrolpolceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Пʼятниця, 16 серпня 2019 р.

В действиях мужчины усматривается ответственность по ст. 484 Таможенного кодекса (хранение, перевозка или приобретение товаров, транспортных средств коммерческого назначения, ввозимых на таможенную территорию Украины вне таможенного контроля или с сокрытием от таможенного контроля).

Водитель был сопровожден к таможенному посту для составления соответствующих материалов дела.

IVASI.NEWS — сайт быстрого реагирования

Top