Самый языкатый сайт Одессы

Внаслідок нічної атаки ворога на Одесу трое цивільних загинули. Є поранені

Внаслідок нічної атаки ворога на Одесу трое цивільних загинули. Є поранені

Вночі ворог атакував Одещину ударними дронами типу «Shahed-136/131». Силами протиповітряної оборони всі БПЛА знищено. Уламки одного із дронів влучили в квартиру 9-ти поверхівки, внаслідок чого виникла пожежа.

Про це повідомив начальник Одеської ОВ Олег Кіпер.

На жаль, є жертви серед цивільного населення — троє загиблих, ще 26 постраждало, з них 3 дітей. Всім надано медичну допомогу, 3 залишаються у важкому стані.

Також агресор вночі атакував Білгород- Дністровський район. Вибуховою хвилею було пошкоджено житлові будинки, там постраждали 10 людей.

На місці події працюють всі відповідні служби.

«Вчергове наголошую, що у воєнний час не всі події можна коментувати чи виставляти на загал. Маю сподівання, що всі це розуміють», — повідомив Кіпер.

Також, цієї ночі ворогом було атаковано аеродром у місті Миргород, Полтавської області. Росіяни завдали удару по аеродрому двома балістичними ракетами «Іскандер» та «Шахедами». На щастя, в цьому випадку обійшлося без жертв та постраждалих. Внаслідок атаки росіян було пошкоджено кілька технічних будівель. Пожежа, яка зайнялася на аеродромі, наразі ще ліквідовується рятувальниками. Також, постраждало кілька сусідніх будинків у приватному секторі.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top