Самый языкатый сайт Одессы

Сессия Одесского городского совета пройдет 10 июня — предварительная повестка дня

Сессия Одесского городского совета пройдет 10 июня — предварительная повестка дня

10 июня 2020 года в сессионном зале Одесского городского совета (г. Одесса, пл. Думская, 1) состоится XLІІI сессия Одесского городского совета VІІ созыва. Начало — в 10:00.

Предусмотрена прямая трансляция.

Официальный сайт Одессы публикует предварительную повестку дня.

І. Проекти рішень про діяльність міської ради та її органів:
1.1. Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 10.06.2015р. № 6703-VI «Про затвердження переліків адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Одеської міської ради, у новій редакції».
1.2. Про затвердження Положення про департамент комунальної власності Одеської міської ради у новій редакції.

ІІ. Проекти рішень про бюджет та фінанси:
2.1. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Одеси за І квартал 2020 року.
2.2. Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 11 грудня 2019 року № 5453-VII «Про бюджет міста Одеси на 2020 рік».

ІІІ. Проекти рішень про цільові програми, концепції та містобудування:

3.1. Про схвалення Концепції створення та функціонування зони пріоритетного розвитку на полях фільтрації в місті Одесі.
3.2. Про затвердження підсумкового звіту про виконання міської цільової Програми розвитку органів самоорганізації населення в м. Одесі на 2016-2019 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 16 грудня 2015 року № 22-VII.
3.3. Про внесення змін до Міської цільової програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб із їх числа та багатодітних сімей, які виховують п’ять та більше дітей, на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 25 квітня 2018 року № 3184- VII.
3.4. Про внесення змін до Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Одесі на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2016 року № 268-VII.
3.5. Про затвердження підсумкового звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Одеси на 2018 рік, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 12 грудня 2018 року № 4002-VII.
3.6. Про внесення змін до Міської цільової програми «Здоров’я» на 20018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2744-VII.
3.7. Про затвердження підсумкового звіту про виконання Міської цільової програми «Розвиток фізичної культури та спорту в м. Одесі на 2015-2019 роки», затвердженої рішенням Одеської міської ради від 10 вересня 2015 року № 6919-VI.

IV. Проекти рішень про об’єкти комунальної власності:

4.1. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Одеси квартири № 47а/2, розташованої за адресою: м. Одеса, Французький бульвар, 9.
4.2. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Одеси квартир № 130, № 218, № 365, розташованих за адресою: м. Одеса, вул. Жаботинського, буд. 56-А.
4.3. Про залишення гуртожитку, розташованого за адресо: м. Одеса, вул. Юхима Фесенка, 11, у статусі «гуртожиток» та надання дозволу на приватизацію його приміщень.
4.4. Про оренду комунального майна територіальної громади м. Одеси.
4.5. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Одеси обладнання котельні, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Центральний аеропорт, 2/1. 

VI. Проекти рішень про земельні правовідносини:
6.1. Про надання дозволів громадянам на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
6.2. Про надання у власність (оренду) фізичним особам земельних ділянок.
6.3. Про надання дозволу юридичним особам та фізичним особам — підприємцям на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
6.4. Про надання в оренду, постійне користування земельних ділянок юридичним особам, фізичним особам – підприємцям.
6.5. Про поновлення договорів оренди землі та внесення змін до договорів оренди, перегляд орендної плати.
6.6. Про внесення змін до раніше прийнятих рішень Одеської міської ради.
6.7. Про присвоєння земельній ділянці адреси: м. Одеса, вул. Гаршина, 7-В.
6.8. Про присвоєння земельній ділянці адреси: м. Одеса, пров. 4-й Деревообробний, 93-А.
6.9. Про присвоєння земельній ділянці адреси: м. Одеса, вул. Головна, 27-А.
6.10. Про присвоєння земельній ділянці адреси: м. Одеса, вул. Миколи Аркаса, 37-Б.
6.11. Про присвоєння земельній ділянці адреси: м. Одеса, вул. Багрицького, 65-А.
6.12. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0181 га за адресою: місто Одеса, вулиця Прохоровська, 19, цільове призначення – В.03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, вид використання – для експлуатації та обслуговування нежилих приміщень офісу.
6.13. Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «ПОЛВЕН-ДЕМ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею 0,1180 га за адресою: місто Одеса, вулиця Олександра Кутузакія, 49 (вулиця Ленінградська, 49), цільове призначення – В.03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, вид використання – для реконструкції нежитлових будівель під адміністративні споруди та офіси з їх подальшою експлуатацією.
6.14. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Одеської міської ради від 19 вересня 2018 року № 3676-VII «Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «БУДЛАЙФ ІНВЕСТ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4,0000 га, за адресою: м. Одеса, вул. Бернардацці, 4/6, для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель санаторію з приміщеннями торговельного призначення та громадського харчування».


VІI. Проекти рішень про створення, ліквідацію, зміну найменування, затвердження статутів комунальних підприємств, закладів та їх діяльність:
7.1. Про внесення змін до статуту комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 12», затвердженого рішенням Одеської міської ради від 07 грудня 2016 року № 1425-VII.
7.2. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча художня школа № 1 ім. К.К. Костанді м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.3. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча художня школа № 2 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.4. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча хореографічна школа м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.5. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча театральна школа м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.6. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа хорового мистецтва ім. С.К. Крижановського м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.7. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 2 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.8. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 3 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.9. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 4 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.10. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 5 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.11. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 6 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.12. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 1 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.13. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 2 ім. О.К. Глазунова м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.14. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 3 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.15. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 4 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.16. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 5 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.17. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 6 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.18. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 7 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.19. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 8 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.20. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 11 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.21. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 13 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.
7.22. Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 15 ім. Т.І. Боєвої м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції.

VІІI. Проекти рішень про пільги щодо податків та зборів:
8.1. Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 11 грудня 2019 року № 5520-VII «Про встановлення розміру орендної плати громадським та благодійним організаціям на 2020 рік».
8.2. Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 12 грудня 2018 року № 4067-VII «Про надання пільг щодо земельного податку на 2019 рік».

Ivasi.News. Народный сайт Одессы!

Top