Самый языкатый сайт Одессы

19-річний киянин обманював одеситів на одному з найпопулярніших вебресурсів

19-річний киянин обманював одеситів на одному з найпопулярніших вебресурсів

18-річний одесит, замовивши доставку продуктів, перерахував на рахунок «постачальника» три тисячі гривень. Так і не дочекавшись виконання послуги, юнак звернувся до поліції.

Як повідомили у поліції, молодик став жертвою обману 19-річного киянина, який останні пів року проживає в Одесі. Він створив на одному з популярних вебресурсів безліч оголошень щодо продажу різноманітних товарів та кур’єрських послуг. Спілкувався з потенційними клієнтами, він просив у них передоплату та відправляв їм реквізити банківської картки для сплати грошей, не маючи наміру виконувати взяті на себе зобов’язання. Коли ж довірливі люди висилали зловмиснику кошти, він припиняв із ними зв’язок.

Правоохоронці провели за місцем мешкання зловмисника санкціонований обшук і в якості речових доказів протиправної діяльності вилучили ноутбук, флеш-накопичувач, мобільні телефони та банківські картки.

Правоохоронці з’ясували, що киянин ошукав не один десяток людей. Інших потерпілих вони наразі встановлюють і просять громадян, які постраждали від протиправних дій зловмисника, звернутися з відповідною заявою до поліції.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top