Самый языкатый сайт Одессы

Майже через сім років суд виніс вирок убивці 8-річної дівчинки у Лощинівці

Майже через сім років суд виніс вирок убивці 8-річної дівчинки у Лощинівці

Суд визнав винним мешканця Одещини Михайла Чеботаря, який у 2016 році зґвалтував та вбив 8-річну дівчинку у селі Лощинівка Ізмаїльського району. Йому призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.

Про це повідомили у Одеській обласній прокуратурі.

Прокурором в суді доведено, що в серпні 2016 року, будучи напідпитку, чоловік зґвалтував дитину та, з метою приховування злочину, вирішив вбити дівчинку. Діставши наявну при собі викрутку, наніс декілька ударів її руків’ям по голові потерпілої та колючою частиною завдав п’ять колотих ударів в область грудної клітини.

Внаслідок нанесених травм дівчинка померла на місці.

Провину зловмисник у судовому засіданні не визнав.

Нагадаємо, в ніч з 27 на 28 серпня 2016 в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області місцеві жителі, обурені вбивством дівчинки, влаштували погроми житла ромів. Представники поліції ніяк не перешкоджали діям погромників, а сільський голова Віктор Паскалов на зборах громади села заявив, що «представники циганської національності скоюють злочини в селі» і тому «їх необхідно виселити». Після цього голова разом з селянами написали так зване «Рішення № 1 сходу громадян жителів села Лощинівка», в якому вимагали депортувати ромів.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top