Самый языкатый сайт Одессы

На Хаджибейском лимане спасли тонущих на надувном матрасе детей

На Хаджибейском лимане спасли тонущих на надувном матрасе детей

Патрульные вместе с рыбаком спасли двоих детей, которых на надувном матрасе унесло в Хаджибейский лиман.

Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции.

16-летняя девушка и ее 5-летний брат решили поплавать на матрасе, но не уследили, как их течением унесло вглубь лимана. Им попытались помочь взрослые, но не получилось — матрас начал сдуваться.

Видя, что люди не могут добраться до берега, очевидцы позвонили на линию 102.

Прибывшие на место патрульные не стали дожидаться службу спасения. Они взяли лодку на лодочной станции и вместе с рыбаком догнали детей на матрасе. После этого их пересадили в лодку и доставили на берег.

Коли купання на воді могло стати трагедією — на допомогу вчасно прийшли патрульні

Коли купання на воді могло стати трагедією — на допомогу вчасно прийшли патрульніНевідкладні заходи з порятунку двох дітей та дорослих провели патрульні разом з місцевими жителями. У водну пастку дітлахи потрапили на матраці, який віднесло течією від берега. 16-річна дівчина разом з 5-річним братиком вирішили розважитись й поплавати на надувному матраці, допоки дорослі відпочивали на березі лиману. Згодом, течія почала відносити їх все далі і далі. Дорослі почули крики про допомогу та підпливли до дітей, проте дістатись берега самостійно вони вже не змогли. Матрац не витримав великої ваги та почав здуватись. Побачивши, що люди не можуть самостійно добратись берега, очевидці одразу зателефонували на лінію 102.Патрульні поліцейські миттєво прибули на місце виклику. Щоб спасти громадян, інспектори взяли човен на корабельній станції й разом з рибалкою наздогнали людей на матраці, які вже втратили надію на порятунок та почали тонути. Охоронці порядку витягнули дітей та дорослих з води й доставили їх на берег. Переконавшись, що життю хлопчика та дівчини вже нічого не загрожує, їх доставили додому. Щоб надалі унеможливити такі випадки, охоронці порядку провели з батьками профілактичну бесіду та наголосили на необхідності роз’яснювати дітям правила поведінки на воді.Закликаємо громадян уважніше ставитись до своїх обов’язків по вихованню дітей. Не залишайте малолітніх навіть на короткий час без нагляду, вчасно дбайте про їх дозвілля і щоразу роз’яснюйте правила безпечної поведінки.#ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціяодеси #police #patrolpolce #patrolpolceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Вівторок, 18 серпня 2020 р.

ТЕЛЕГРАМ  ИВАСЕЙ. ТО, ЧЕГО НЕТ НА САЙТЕ

Top