Самый языкатый сайт Одессы

На Одещині евакуйований херсонець обікрав родину, яка його прихистила

На Одещині евакуйований херсонець обікрав родину, яка його прихистила

23-річний херсонець, якому місцева родина надала прихисток після евакуації з Херсонської області, віддячив їм крадіжкою грошей та майна на загальну суму понад 100 тисяч у гривневому еквіваленті.

Подія сталася у Подільському районі наприкінці лютого, повідомили у поліції Одеської області.

Сталося це, коли господарі поїхали у справах та залишили квартиранта у будинку самого. Той, скориставшись відсутністю власників оселі, знайшов у шафі заховані заощадження, прихопив рюкзак, павербанк, зарядний пристрій і поїхав до Одеси, де орендував квартиру. Саме там за кілька діб його затримали поліцейські та вилучили більшу частину викрадених грошей і декілька речей потерпілого.

Під час досудового слідства поліцейські встановили, що зловмисник перебуває на випробувальному терміні за вироком Інгулецького районного суду Кривого Рогу за скоєння крадіжки.

Суд, вивчивши докази, зібрані поліцейськими на етапі досудового слідства, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді п’яти років і двох місяців позбавлення волі, частково приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top