Самый языкатый сайт Одессы

На Одещині керівник будівельного підприємства привласнив під час реконструкції стадіону більше 3,5 мільйонів бюджетних коштів 

На Одещині керівник будівельного підприємства привласнив під час реконструкції стадіону більше 3,5 мільйонів бюджетних коштів 

43-річний директор одного з одеських будівельних підприємств восени 2021 року взяв на себе зобов’язання виконати реконструкцію футбольного поля в селі Лиманка, але роботу не завершив, вніс неправдиві відомості в акти виконаних робіт і отримав гроші, фактично за те, що не зробив.

Своїми діями він завдав державі шкоди на загальну суму понад 3,5 мільйона гривень, повідомили у поліції.

Фігуранту повідомили про підозру за частиною 5 статті 191 та за частиною 2 статті 28 й частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою дані статті, — позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на його майно.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top