Самый языкатый сайт Одессы

На Одещині засудили псевдомінера

На Одещині засудили псевдомінера

За неправдиве повідомлення про мінування пасажирського потягу 52-річний житель Куяльницької ОТГ отримав вирок суду: чотири роки позбавлення волі з випробувальним терміном.

Наприкінці березня поточного року під час впровадженої дії воєнного стану громадянин зателефонував на спецлінію 102 і повідомив, що пасажирський потяг сполученням «Одеса-Ужгород», призначений для евакуації громадян, заміновано. Зловмисник усвідомлював, що ця інформація може спричинити неправдиві чутки і паніку серед населення, порушить роботу стратегічно важливого об’єкта.

Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження псевдо мінера. Чоловік виправдовувався алкогольним сп’янінням та своїм особистим негативним ставленням до співробітників поліції.

На етапі досудового слідства між прокурором Подільської окружної прокуратури та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Суд ухвалив вирок, яким затвердив угоду і призначив підсудному покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік. Додатково суд поклав на нього обов’язки періодично з’являтися на відмітку до уповноваженого органу з питань пробації й повідомляти вказаний орган про зміну місця роботи і проживання.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top